top of page

Ayia Napa Soccer Festival 2017 (video)

Με τη συμμετοχή 334 ομάδων από Κύπρο, Μεγάλη Βρετανία, Πολωνία, Ρουμανία, Λίβανο και Ιορδανία διεξάγεται 8-12 Απριλίου το Ayia Napa Soccer Festival, η παλαιότερη διοργάνωση ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Κύπρο αλλά και ένα από τα πιο μεγάλα τουρνουά ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Περίπου 5.000 παιδιά 6-16 θα λάβουν μέρος, σε δέκα ηλικιακές κατηγορίες (2001-2010). Η Αγία Νάπα είναι έτοιμη να υποδεχθεί πέραν των 20.000 επισκεπτών, 750 εκ των οποίων από το εξωτερικό. Τους αγώνες θα διευθύνουν 90 διαιτητές, ενώ τη διοργάνωση στηρίζουν 50 εθελοντές.. Το 7sportstv εκτός από χορηγός επικοινωνίας θα μεταδίδει καθημερινά στιγμιότυπα από τους αγώνες.

Εκπομπή του 7sportstv για το Ayia Napa Youth Soccer Festival. Οι ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και Andreas Michael αναλύουν όλα τα δεδομένα της φετινής διοργάνωσης. #AyiaNapaSoccerFestival

Πρόγραμμα αγώνων Το πρωί έγινε γνωστό και το πρόγραμμα των αγώνων της φάσης των Ομίλων, οι οποίοι ξεκινούν το πρωί του Σαββάτου, 8 Απριλίου και σε ορισμένες ηλικίες διαρκούν έως και τη Μεγάλη Τρίτη, 11 Απριλίου. Τη Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου θα γίνουν ημιτελικοί σε ορισμένες κατηγορίες, τελικοί και απονομές. Το πρόγραμμα είναι αναρτημένο στο εδώ.

Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page