top of page

Νέο τηλεοπτικό κανάλι 7SportsTVHD αποκλειστικά στη CABLENET


Η M&A SEVENSPORTSTV LTD, σας ενημερώνει για την σύναψη αποκλειστικής συνεργασίας με την εταιρεία CABLENET για την προβολή του νέου τηλεοπτικού καναλιού 7SportsTVHD, όπου είναι διαθέσιμο από την 1η Σεπτεμβρίου 2018, σαν επιπρόσθετη υπηρεσία Τηλεόρασης,στη θέση 511.

Για την τρέχουσα περίοδο μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2018, το κανάλι 7SportsTVHD θα συμπεριλαμβάνεται ΔΩΡΕΑΝ στην υπηρεσία Start TV της CABLENET. Η προσφορά αυτή ισχύει για όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές της, αλλά και για όλους τους νέους συνδρομητές της που θα επιλέξουν, στο διάστημα αυτό, ένα από τα εμπορικά διαθέσιμα πακέτα της εταιρείας, το οποίο συμπεριλαμβάνει σαν ελάχιστη προϋπόθεση την υπηρεσία Start TV.

Το κανάλι 7SportsTVHD, διαθέτει πλούσιο περιεχόμενο και θεματολογία από όλα τα αθλητικά γεγονότα, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, συμπεριλαμβανομένου του Γαλλικού Πρωταθλήματος Ligue 1, του Γαλλικού Κυπέλλου και του Κυπριακού Ιπποδρόμου.

Επίσης, μέσω του καναλιού 7SportsTVHD, οι λάτρεις των σπορ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ποικίλες αθλητικές εκπομπές, όπως, Μηχανοκίνητο αθλητισμό (AUTOSEVEN), Κυνήγι & ψάρεμα (THIRAMA), Ποδοσφαιρική (ASSIST) και Ιπποδρομιακή (ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ),αλλά και απευθείας ζωντανές μεταδόσεις άλλων ομαδικών αθλημάτων,τουρνουά, διεθνών

διοργανώσεων, καθώς και άλλες άμεσες συνδέσεις εξωτερικού.


Στοιχεία επικοινωνίας info@7sportstv.com – www.7sportstv.com


Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page